top of page

®

De Zielencarwash

Een zelfcoachend (r)evolutionair jaartraject.

Eerstvolgende start: 14 januari 2023, beperkte plaatsen, laatste editie aan deze prijs.

frankieandfish-44_websize.jpg

"Immens, intens en bevrijdend"

Januari 2023 start de volgende Carwash

via ik doe mee

reserveer je jouw plaatsje voor 2023 in de Zielencarwashgroep.

"Iedereen die écht stappen wil zetten in zijn/haar persoonlijke evolutie zou de Zielencarwash moeten meemaken."

Quotation mark_With Live_ licht grijs.pn
Quotation mark_With Live_ licht grijs.pn

De Zielencarwash in beeld: (zet zeker je geluid aan)

Een cadeau aan jezelf.

De Zielencarwash is een ‘full soul scan’ van negen maanden doorheen de zeven kleurrijke lagen van jouw systeem. Één keer per maand komen we samen in groep. Tussendoor krijg je 'huiswerk' mee en doorlopend online inspiratie, afstemming en live coaching.

Waarom is het voor jou?

Je wil niet langer dat onbewuste patronen je dagelijks gedrag bepalen. Je wil jezelf ontdekken en meer jezelf kunnen zijn. En je wil ook jezelf zijn bij anderen, jezelf meer in verbinding voelen mét anderen. 

Puur praktisch: 

9 livedagen, elke tweede zaterdag van de maand, van september 2022 t.e.m. juni 2023 van 11 tot 16u: 10/9, 8/10, 12/11, 10/12, 14/1/2023, 11/2, 11/3, 13/5 en 10/6. (Inclusief een integratie/pauzemaand in april.)

@ Oude Lillebaan 17, 2275 Lille bij Soulhorses. 

Doorlopend online inspiratie en afstemming.

€1234 ex. btw

Zielencarwashbegeleidster Joke Raeymaekers vertelt: waarom zou je meedoen?

frankieandfish-58_websize_edited.jpg

Een warme uitnodiging is dit, om te voelen in jouw systeem of er iets klaar zit om te groeien, door te stoten, open te bloeien. Niet enkel in theorie, maar écht in de praktijk. Voelbaar anders in het leven staan, lichter, gelukkiger, wijzer. Daar gaan we voor. De Zielencarwash is een veilige en gezellige omgeving waarin je jezelf zóveel beter leert kennen én waarin je bijna spelenderwijs tot je volle potentiëel komt. 

Wat als persoonlijke ontwikkeling eigenlijk eenvoudig is?

Wat als ik je zeg dat bewuste of onbewuste zorgen (over niet genoeg hebben, of zijn, of niet graag genoeg gezien worden) je dagelijks gedrag bepalen? Wat als je hele systeem een gewoontebeestje is en deze zorgen werken als ‘self-fulfilling prophecy’s’?... Dan wil je dat doorbreken, toch?

 

We willen groeien!

Het idee van deze Zielencarwash veegde ik in eerste instantie van tafel: “Ben je gek? Daar komt geen mens hetzelfde uit als hij er in gegaan is!” …Tot ook het besef groeide dat dat misschien net de bedoeling is.

 

Jezelf worden, daar gaat het eigenlijk om. Jezelf aan jezelf laten zien, écht zien. En jezelf zijn bij anderen, in verbinding. Samen groeien tot onze essentie. Ik geloof héél erg in de vanzelfsprekendheid en de onvoorwaardelijkheid van samen leren en vind het een eer hierin een groep mooie zielen te mogen begeleiden. Want gewoon zijn wie ieder van ons is, 'That’s when the magic happens'. 

 

Dit is een warme uitnodiging: In januari 2023 starten er voor de zesde keer nieuwe groepen. Voor de laatste keer aan deze prijs. Geen zin om 3 keer zo veel te betalen? Kom dan maar gauw mee!

“I don’t know where I’m going, but are you coming with me?”

Zieltjes op een rij met tekst.png

Holistisch, organisch, duurzaam transformerend.
Een Carwash die evolutie* faciliteert: 


“een geleidelijke verandering naar een 'hogere' ontwikkeling”.

Joke handtekening_transparante achtergro

Deelnemers vertellen: de Zielencarwash brengt je: 

Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-127.jpg
2021 08 18 wordcloud zielencarwash in 3 woorden groen.jpg

Wat zijn de voordelen van werken met de herkenbare kleuren en evolutiefasen in de Zielencarwash: 

  1. Het brengt je een heldere taal die zowel blokkerende behoeftes als groeiverlangens aanwijst. "Mijn emotionele wereld heeft duidelijkheid gekregen."

  2. Niets wordt overgeslagen door de waaier aan thema's die worden aangereikt. "Je gaat aan de slag met wat je tegenkomt en waar je zin in hebt."

  3. "Het is moeilijker je voor jezelf te verstoppen in vergelijking met het gemiddelde coaching traject" Je ontdekt en pakt je onderhuidse saboteurs aan, zélfs die waarvan je het bestaan nog niet wist.

  4. Alle aspecten van je verhaal krijgen tijd en aandacht. Niets wordt overgeslagen. "Het was een roadtrip doorheen mijn leven, mijn genomen beslissingen, mijn gemaakte keuzes maar altijd gericht op de toekomst, de richting waar ik naartoe wil en welke waarden ik mee wil nemen op mijn verdere pad."

  5. "Ik ben een totaal ander mens geworden" het evolutiesysteem brengt bewustwording. Stap voor stap ontdek je de verschillende lagen in jezelf. Dit alles brengt nieuwe inzichten en de automatische neiging om dingen anders te gaan aanpakken. Van denken en inzicht naar doen. "Het werkt heel subtiel, ik heb stapjes gezet die ik anders niet had durven nemen, zodat ik nu dichter bij mezelf sta."

  6. Jouw evolutiestappen worden ondersteund door nieuwe inzichten en een gevoel van vrijheid. Je wordt meer en meer gewoon jezelf.  "De begeleiding hierbij hoeft niet te stoppen bij de 9 dagen ZCW. Joke's aanbod, het team dat klaar staat, de online groep,...  Je doet het nooit alleen!!!"

  7. Je ervaart een diepe verbinding met je groepsgenoten waardoor het makkelijker wordt om je met je geliefden te verbinden en om ook buiten de groep 'gelijkgestemden' te herkennen, mensen waar je je gewoon natuurlijk goed bij voelt. "De zielencarwash is een bad van liefde. Die liefde wordt elke maand een stukje duidelijker en tastbaarder in de groep, maar ook in jezelf <3 Dát neem je dus mee buiten de groep."

Wat mag ik verwachten van de groep en het traject?

Wat moet ik me voorstellen bij de live dag oefeningen?

Waarom zou ik medoen? 

Hoe ziet een dag er uit?

Van januari tot december komen we elke tweede zaterdag van de maand samen voor een groepsdag. (Schrijf dus volgende zaterdagen in je agenda: 14/1/2023, 11/2, 11/3, 13/5 en 10/6, 9/9, 14/10, 11/11 en 9/12.)


Op een wondermooie locatie bij Soulhorses in Lille doen we oefeningen, luisteren we muziek, vertellen en luisteren naar elkaar, eten en drinken we samen, … een dag waar gezelligheid een prioriteit is en een veilig kader aanwezig is om met jezelf aan de slag te gaan.


In deze sfeerzetting krijg je van Joke zeer doelgerichte oefeningen die uitnodigen en uitdagen tot introspectie.

Het bijzondere aan samenkomen in groep is de uitnodiging jezelf te laten zien aan anderen én de kunst om bij jezelf te blijven. De spiegels en reacties op wat jij deelt vormen dé sleutel tot het in versnelling brengen van jouw proces
 

Hoeveel kost het en wat krijg je daarvoor?

Naast deze live-momenten krijg je voor de prijs van €1234 doorlopend online inspiratie en afstemming in een gesloten facebook groep.

 

Het traject begint en eindigt met een online zelftest zodat je zicht krijgt op je eigen evolutie.

De volgende groep start op 14 januari 2023. Vanaf 2024 wordt het traject véél duurder. Er zijn beperkte plaatsjes, dus schrijf je hier snel in!

 

 

 

 

frankieandfish-62.jpg
Anker vroegboekactie
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-112
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-85
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-114
frankieandfish-23_edited
frankieandfish-75_websize_edited
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-95
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-70
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-118
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-23
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-81
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-47
frankieandfish-204_websize
frankieandfish-3_websize
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-79
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-80
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-62
frankieandfish-203_websize
frankieandfish-52_websize_edited
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-66
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-52
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-17
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-41
frankieandfish-2_websize
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-35
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-15
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-9
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-1
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-125
Withlive - beleving (c) Foto Karen Nachtergaele-8
frankieandfish-50_websize_edited
frankieandfish-207_websize
frankieandfish-80_websize
frankieandfish-109_websize
frankieandfish-12_websize
frankieandfish-45_websize_edited

Sights along the road

Withlive - portretten gras (c) Foto Karen Nachtergaele-92.jpg

Over begeleidster Joke:

Joke Raeymaekers is bekend voor haar unieke aanpak. Eentje vol warmte en een degelijke, eerlijke helderheid waarmee ze als vanzelf persoonlijke groei inspireert. 

Joke is sociaal onderzoeker en Barrett trained 'Cultural transformation consultant' en dus evolutie-expert sinds 2006. Ze is opsteller en yoga docente sinds 2005 en was een van de eerste Evolutionary coaches in 2016.

Sinds 2017 begeleidt ze groepen in evolutionaire jaartrajecten en sindsdien verdiepte ze zich in samenwerkingsstructuren gebaseerd op o.a. intervisie en cirkel principes. 

Evenwaardigheid, degelijkheid en liefdevolle groei zijn de kernwaarden die ze in haar werk legt en voorleeft. Naast deze kernwaarden is Joke een mooimaker en houdt ze ervan de deelnemers te hullen in het juiste kader waar alle details kloppen. Zo ondersteunt ze jouw evolutie vanuit een gedragen, ontspannen en speelse sfeer.

Quotation%20mark_With%20Live_%20middel%2

Deelnemers beschrijven:

"Joke brengt diepmenselijk inzicht en oprechte verbondenheid."

"Als ik aan Joke denk, dan denk ik aan authenticiteit, eerlijkheid, toewijding, efficiëntie en een intuïtieve wijsheid."

"Joke creëert een ongelooflijk veilige omgeving. Ze heeft super veel respect voor de eigenheid van iedereen. Ik heb door een paar 'simpele' vragen van Joke antwoorden gevonden wat mij nooit zelf was gelukt. De start is een theorie maar alles wordt op haar gevoel in goede banen geleid en dat is onbeschrijflijk waardevol."

"Joke is TOP! Ze heeft de unieke gave om het beste uit iedereen te halen. Ze deelt liefdevolle schoppen onder je kont uit alsof het cadeautjes zijn en maakt van jou een beter mens zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Ze heeft een ongelofelijk talent om mensen te doen groeien."

"Nog nooit en werkelijk bij niemand meegemaakt dat er telkens zo liefdevol gereageerd wordt. Joke is gewoon liefde. Verder maakt zij geen onderscheid tussen de verschillende groepsleden. Iedereen krijgt wat hij/zij nodig heeft. Zij voelt dit feilloos aan. Bewonderenswaardig."

Quotation%20mark_With%20Live_%20middel%2
Quotation%20mark_With%20Live_%20middel%2
bottom of page