top of page

Gratis tweedaagse: 

Je heldere zelf

Jouw nieuwsgierigheid wordt beloond.

Ja echt.

Er is een punt waar alles duidelijk wordt. 

Niet 'carved in stone - voor nu en voor altijd hetzelfde - vaststaand' duidelijk, maar een heldere duidelijkheid.

Een heerlijke, doorvoelde, warme duidelijkheid waarvan je gewoon weet dat je ze, eens je ze gevonden hebt, met de beste wil van de wereld niet meer kwijt raakt.

Je voelt het in je kleine teen al lang. Er is een waarheid over jou, dicht bij jou, die al altijd verscholen lag, diep in jou. Je bent het beu om er naar te zoeken, om te wroeten door de pellen en over de hindernissen heen. 

Je bent er klaar voor om niet meer te voelen dat jouw essentie iets onbereikbaars is, je weet donders goed dat het vlak voor je neus ligt. Als je er maar naar wil kijken.

Het heldere weten, het vertrouwd voelen, het dicht bij onszelf zijn. Het is een missie van velen van ons. Toch?

Met meer dan 12 jaar passioneel bezig zijn met het thuiskomen in jezelf, bundel ik de essentie van de reis voor jou in deze tweedaagse. 

Op twee dagen tijd, met een heel korte, concrete oefening en een eindeloze mogelijkheid voor jou om de diepte in te gaan en om ál je vragen te stellen.

 

We werken samen toe naar jouw heerlijke, warme, vrolijke, helderheid.

Ik kijk er echt naar uit! En ik hoop van jou hetzelfde.

Tot dan!

Jouw engagement: 29 en 30 maart maak je twee dagen minstens 10' tijd vrij (wanneer het jou past) en tussendoor ga je aan de slag met een zelfcoachende oefening. 

Joke%20handtekening_transparante%20achte

Begeleidster Joke is bekend voor haar unieke aanpak. Eentje vol warmte en een degelijke, eerlijke helderheid waarmee ze als vanzelf persoonlijke groei inspireert. 

frankieandfish-golden-members-27horizont
Quotation%20mark_With%20Live_%20middel%2

"Eén van de beste tweeedaagses die ik tot nu toe volgde. Wat zo bijzonder is, is dat Joke in die korte tijd zoveel meegeeft, ze doet nadenken en in actie schieten. Chapeau!"

 

"Super bedankt Joke, ik was onder de indruk... het is een kunst om een online oefening interessant te maken en die kunst heb je."

 

Quotation%20mark_With%20Live_%20middel%2

“Het is zeer indrukwekkend hoe Joke op zo een korte tijd, je via een online medium zo snel kan meenemen op een traject van zelfontwikkeling.”

 

"Geloof je me wanneer ik zeg dat jouw heldere kern sowieso heerlijk warm en aangenaam is?"*

* een eerste bruisbal-in-je-brein-vraag ter inspiratie

Deze tweedaagse gaat door op 29 en 30 maart.

 

Op dag 1 ontvang je een korte video met een oefening in je mailbox. Die dag duik je in de oefening en stuur je al je bevindingen en vragen op via mail.

 

In de video van dag 2 trekken we samen wijze lessen uit alle vragen, bevindingen en ervaring van jullie en mezelf. Zo werken we de laatste obstakels weg die in de weg staan van jouw heldere zelf.

bottom of page